Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans vinden dat bestuur te laks optreedt: “Wanneer gaan Bart en Vincent daar eens werk van maken?”

Passionele Club-fans

Het titelfeest van Cercle Brugge veroorzaakte heel wat opschudding bij de supporters van Club Brugge. De Blauw-Zwarte aanhang kan er met zijn verstand immers niet bij dat supporters van de Vereniging doodleuk een grasmat vernielden waarvan hun ploeg geen cent betaald had. Cercle beloofde vervolgens de schade te vergoeden, maar die belofte bleek slechts deels correct.

Onze groene buren oordeelden immers dat slechts de helft van het Jan Breydelse veld ernstig beschadigd was, waardoor Club alsnog de helft van de kosten voor een nieuwe grasmat moest dragen. “Ik was op de titelwedstrijd van Cercle en zag de supporters het veld bestormen. Ai, dacht ik, Club heeft een perfect veld nodig voor het soort voetbal dat het speelt”, reageert Vital Borkelmans in Het Nieuwsblad.

“Technisch, veel over de grond met een hoge balcirculatie: dat gaat niet op een belabberd veld. Dat ze opnieuw deels moeten opdraaien voor de kosten, is wel jammer”, besluit de man die in het verleden voor beide Brugse ploegen uitkwam. Voor de Brugse aanhang is de maat vol. Zij vinden dat het hoog tijd wordt dat het Brugse bestuur ingrijpt. Een overzicht.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws