Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans reageren allemaal hetzelfde op (voor)selectie van Vormer bij Oranje

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

Het wonder is geschied: Ruud Vormer is opgenomen in de voorlopige selectie van de nationale ploeg van Nederland. Net op het moment dat onze kapitein geen oproep van Oranje meer verwachtte, haalt kersvers bondscoach Ronald Koeman de Brugse publiekslieveling erbij. 

De Brugse aanhang is uiteraard trots op Vormer, maar begrijpt niet waarom de 29-jarige Nederlander nooit eerder werd opgeroepen. Oranje kon op weg naar het WK in Rusland – wat ze dus niet gehaald hebben – een échte strijder als onze aanvoerder immers maar wat goed gebruiken… “Eindelijk”, klinkt het dan ook nu Koeman in tegenstelling tot zijn voorgangers onze Bruggeling wél ziet staan. Dikke proficiat Ruud! 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws