Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans pakken uit met speciaal shirt voor afscheidsmatch Timmy Simons

Timmy Simons high five

Timmy Simons is nu écht aan zijn laatste maanden als profvoetballer bezig. In zijn laatste seizoen bij Club Brugge neemt onze verdedigende middenvelder zelfs vrede met een plekje op de bank of zelfs de tribune. Álles voor de ploeg. En wanneer Ivan Leko hem nodig heeft, staat Simons ook op zijn 41ste nog paraat!

Als de omstandigheden zich ertoe lenen, zal Simons ongetwijfeld nog eens mogen opdraven in de Play-Offs. Maar hoe dan ook wordt 20 mei 2018 een speciale dag voor ons Club-icoon. Op de tiende en laatste speeldag zal Simons immers afscheid nemen van het Brugse publiek, in de thuismatch tegen AA Gent.

De Brugse aanhang heeft niets dan respect voor onze gewezen kapitein en zal hem ongetwijfeld op gepaste wijze uitzwaaien. Zo vernam BlauwZwartFans alvast dat een 20-tal diehard Timmy-fans onderstaand shirt zullen dragen tijdens de match tegen de Buffalo’s. Because there’s only One Timmy Simons! Het shirt is voorlopig niet te koop, maar uiteraard kan iedereen die dat wenst uit eigen initiatief iets ondernemen om onze held te eren.

There's Only One Timmy Simons T-shirt

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws