Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans lachen met 2 spelers van Anderlecht: “De grap van het jaar”

Club-fans fuck you

Heel wat spelers van Anderlecht geloven ondanks hun zwakke parcours in de reguliere competitie en de puntenkloof met Club Brugge nog altijd volop in de titel. Nadat Kenny Saief eerder deze maand al voorspelde dat Blauw-Zwart niet veel punten zal pakken in Play-Off 1, is het nu Adrien Trebel die zich niet bepaald populair maakt bij de Brugse aanhang.

“De kloof met Club Brugge is niet onoverbrugbaar. Wat zij tot nu toe meer hadden? Ze speelden met een onberispelijke mentaliteit, stevig in duels. Of ze de beste waren? Dat weet ik niet. Door de trainerswissel en de verandering van spelwijze verloren we punten die we vandaag niet meer zouden verliezen. Dat Kara, de beste verdediger van België, geblesseerd is, helpt evenmin”, vertelde Trebel onder meer in Het Nieuwsblad.

Uitspraken die duidelijk in het verkeerde keelgat schieten bij de fans van Blauw-Zwart. Ivan Leko en zijn manschappen waren immers heer en meester in de reguliere competitie, waardoor een voorsprong van maar liefst 12 punten op Anderlecht werd uitgebouwd. En dat Kara de beste verdediger van de Jupiler Pro League zou zijn, werkt evenzeer op de lachspieren. Een overzicht.


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws