Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans kunnen zich ondanks selectie Limbombe niet vinden in keuze van Martinez: “Wat een klucht!”

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Roberto Martinez maakte vrijdagmiddag zijn selectie bekend voor de oefenmatch van de Rode Duivels tegen Saudi-Arabië. De Brugse fans zijn uiteraard tevreden met de oproeping van Anthony Limbombe, maar stellen zich wel serieus vragen bij de keuze voor Leander Dendoncker in plaats van Brandon Mechele. 

Terwijl Mechele dit seizoen nog geen minuut miste in de Jupiler Pro League en ons jeugdproduct steevast een hoog niveau haalt bij Club Brugge, geeft Martinez nog steeds de voorkeur aan Dendoncker. De centrale verdediger van Anderlecht viel de voorbije maanden nochtans vooral in negatieve zin op met enkele zwakke prestaties, owngoals en uitsluitingen. De Brugse aanhang laat dan ook van zich horen…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws