Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans krijgen nog twee extra redenen om zaterdag al naar Jan Breydel af te zakken

Club-fan met gebalde vuist (Club Brugge - Zulte Waregem)

Op verschillende Facebook-groepen werd de voorbije dagen massaal opgeroepen om onze Club-spelers en -trainers op de zaterdagtraining nog een laatste positieve push te geven. Daarom besloot Blauw-Zwart om zijn deuren uitzonderlijk te openen vanaf 11.45 uur zodat fans en spelers het laatste kwartier van de training samen kunnen beleven.

Van zodra de aanmoedigingen aan het adres van onze jongens afgelopen zijn, trakteert Club alle aanwezige supporters op een frisse pint of frisdrank in de Extra Time tribune. En daar stopt de leuke aanloop naar de match tegen KRC Genk niét, namiddag staan er immers nog twee leuke activiteiten op het programma.

Zo nemen de U16 van Club Brugge het zaterdagnamiddag om 13 uur op tegen Cercle Brugge en is er om 14 uur de clash tussen Club Brugge en Anderlecht bij de U19. Heel wat Brugse fans zijn daardoor van plan om toch even wat langer te blijven hangen in en rond het Jan Breydelstadion. Voor de match tegen de Nekken zijn er zelfs supporters die Bengaals vuurwerk voorzien hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws