Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben transfertip voor Brugse bestuur: “Zou vuurwerk geven”

Club-fan duim omhoog (Club Brugge - Antwerp)

Vrijdag kwam Club Brugge met het nieuws dat Anthony Limbombe zijn goeie prestaties beloond zag worden met een contractverlenging tot 2021. Een beslissing die op gejuich onthaald werd bij de Brugse aanhang, al wordt er luidop gedroomd van nog nét iets meer creativiteit…

Zo zijn er heel wat Club-fans die van mening zijn dat ook Stallone Limbombe zijn plaats zou hebben op Jan Breydel. De drie jaar oudere broer van Anthony komt momenteel uit voor Antwerp, waar hij de rechterflank voor zijn rekening neemt.

Stallone heeft een gelijkaardige speelstijl als Anthony en dribbelt al eens graag zijn rechtstreekse tegenstander(s). In 1234 minuten vond de kwieke vleugelspits van The Great Old 4 keer de weg naar doel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws