Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans hebben 1 grote droom na bekendmaking van Play-Off kalender

Club Brugge sjaals

Club Brugge heeft drie weken om zich – deze keer zonder stage in het buitenland – helemaal klaar te stomen voor de Play-Offs. Maandagnamiddag werd de kalender bekendgemaakt. De ene vindt het schema van Blauw-Zwart goed, de andere net slecht. Maar over één zaak is wel elke fan het eens…

Zo tekent elke Club-supporter voor een gelijkaardig scenario als in 2016, toen Michel Preud’homme en zijn manschappen op 15 mei kampioen speelden na een 4-0 thuiszege tegen Anderlecht.

Twee jaar geleden mocht de champagne uitgehaald worden op speeldag 8, deze keer droomt de Brugse aanhang van een titelfeest tegen de aartsrivaal op speeldag 7. De weg is uiteraard nog lang, maar dromen mag! 🙂


Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws