Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt stevige tik op de vingers: “Voor mij vervalst dit de competitie”

Timmy Simons (Club Brugge - Kortrijk)

Er was dit seizoen al heel wat te doen rond de intussen befaamde huurclausules van Club Brugge. Zo mogen huurlingen van Blauw-Zwart niet opgesteld worden tegen hun moederclub, tenzij daar een financiële compensatie tegenover staat. Hoewel de huurclubs in kwestie vanzelfsprekend instemmen met de voorwaarden in het contract, blijft de ‘boete’ voor beroering zorgen.

Als KV Kortrijk zaterdagavond wil rekenen op Jérémy Perbet, moet het daarvoor zo’n €500.000 neerleggen. “Het is een afspraak en die moeten wij respecteren. Maar natuurlijk vind ik zijn afwezigheid heel spijtig omdat hij misschien revanche had willen pakken op Club Brugge”, reageert KVK-voorzitter Joseph Allijns in L’Avenir.

“KV Kortrijk heeft natuurlijk de beslissing genomen om hem toch te huren. Maar persoonlijk vind ik zoiets onaangenaam. Voor mij vervalst dit een beetje de competitie”, besluit een misnoegde Allijns. Perbet is onder Glen De Boeck opnieuw uitgegroeid tot een basisspeler en vond tot dusver 6 keer de weg naar doel voor de Kerels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws