Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge krijgt onverwacht nog een extra troef in de Play-Offs’

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Een handvol spelers van Club Brugge kampen dezer dagen met wat kwaaltjes, maar tegen de start van Play-Off 1 zou de Brugse ziekenboeg nagenoeg leeg moeten zijn. Hans Vanaken (rug) en Jelle Vossen (enkel) hebben de groepstrainingen al hervat, terwijl wat extra rust voor Ruud Vormer (pees), Matej Mitrovic (hamstrings) en Benoît Poulain (adductoren) zou moeten volstaan. En mogelijk valt er nóg een appel uit de kast.

Zo verloopt de revalidatie van Saulo Decarli beter dan verwacht. De 26-jarige Zwitser moest in januari door een blessure aan de achillespees noodgedwongen onder het mes, maar was maandag alweer te bespeuren op het trainingsveld voor een korte loopsessie.

Eerder had de officiële website van Club Brugge verkondigd dat het seizoen van Decarli voorbij was, maar onze centrale verdediger sprak die berichtgeving tegen. “Geloof niet alles wat je leest. Binnen een paar weken sta ik er opnieuw”, stuurde hij eind januari via zijn persoonlijke Facebook-pagina de wereld in.

De waarheid ligt wellicht in het midden. Een terugkeer is niet voor meteen, maar de kans is reëel dat Decarli wel degelijk nog in actie zal komen naarmate de Play-Offs vorderen. Ivan Leko zou zo onverwacht een extra verdediger ter beschikking hebben voor zijn driemansdefensie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws