Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge krijgt fikse waarschuwing: “Ik zie Anderlecht nog kampioen worden”

Anthony Limbombe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge telt momenteel 12 punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht in het klassement. Als dat ook op de slotspeeldag zo blijft, halveert die voorsprong naar 6 punten bij aanvang van Play-Off 1. Anderlecht gooide aanvankelijk de handdoek in de ring na een teleurstellende wintermercato, maar heeft na overwinningen tegen Moeskroen (5-3) en Zulte Waregem (2-3) weer een sprankeltje hoop op de titel.

Volgens Fabien Camus is de titelstrijd nog lang niet gestreden, integendeel zelfs. De man met in totaal 202 matchen in de Jupiler Pro League op de teller denkt dat de manschappen van Hein Vanhaezebrouck nog zullen verrassen in de Play-Offs. “Ik zie Anderlecht nog kampioen worden”, vertelt de middenvelder van KV Mechelen in Le Grand Débrief.

De ex-speler van Sporting Charleroi, KRC Genk en Antwerp FC is van mening dat het geloof in de Brusselse titelkansen te snel opgegeven werd. “Door de grote problemen daar hebben we Anderlecht veel te snel afgeschreven. Maar voor mij blijft het de grootste club in België en die mogen we nooit vergeten. Bovendien gaat Club Brugge nog een tikje krijgen met de puntenhalvering. Hou Anderlecht maar in de gaten!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws