Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club Brugge komt met officiële reactie op supporters die gesloten training willen bijwonen

Club-fans tijdens kampioenenviering tegen Anderlecht

De supporters van Club Brugge willen dit weekend hun ploeg graag nog even een hart onder de riem steken in aanloop naar de start van Play-Off 1. Maandag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen KRC Genk immers al op het programma. 

De voorbije dagen werd er op sociale media dan ook massaal opgeroepen om de training van zaterdagvoormiddag bij te wonen. Eén probleem daarbij: Ivan Leko & co trainen naar goede gewoonte achter gesloten deuren. Daarom komt Club Brugge nu met een mooie geste voor zijn fanatieke aanhang.

“Op verschillende Facebookgroepen wordt massaal opgeroepen om Club-spelers en -trainers op de zaterdagtraining nog een laatste positieve push te geven. Opnieuw een signaal dat we de beste supporters van het land hebben!”, klinkt het via de officiële kanalen van Blauw-Zwart.

“Vanaf 11.45 uur zal de tribune Noord uitzonderlijk open zijn zodat fans en spelers het laatste kwartier van de training samen kunnen beleven. Het ideale moment om de spelers dat laatste duwtje in de rug te geven. Nadien trakteert Club alle aanwezige supporters op een frisse pint of frisdrank in de Extra Time tribune. Tot zaterdag!”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws