Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club Brugge en Anderlecht willen ex-speler in de zomer terug naar België halen’

Stefano Denswil (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge en Anderlecht bereiden zich momenteel volop voor op de Play-Offs, maar achter de schermen wordt er uiteraard ook al druk gespeculeerd over de ploeg van volgend seizoen. Zo zou Southampton-huurling Jordy Clasie wel eens kunnen vertrekken bij Blauw-Zwart, terwijl Leander Dendoncker op een transfer aanstuurt bij Paars-Wit. Beide ploegen denken aan dezelfde ex-speler om het vertrek van hun centrale pion komende zomer op te vangen.

Volgens de Griekse pers bestaat er geen twijfel over dat Vadis Odjidja straks andere oorden opzoekt. De centrale middenvelder was onlangs het slachtoffer van meerdere inbraken en voelt zich naar verluidt niet meer veilig bij Olympiakos. Ook zijn gezin zou er de voorkeur aan geven om de ploeg van Bjorn Engels, Kevin Mirallas, Silvio Proto en Guillaume Gillet te verlaten.

De prestaties van Vadis gaan zienderogen achteruit en een zomerse transfer lijkt dan ook onafwendbaar. Enkele maanden geleden stond de 29-jarige Ghanese Belg nog in de belangstelling van FC Porto, maar Griekse bronnen melden dat ook Club Brugge en Anderlecht interesse hebben om hun gewezen spelmaker aan te trekken. Olympiakos betaalde afgelopen zomer nog 3 miljoen euro aan Legia Warschau voor Vadis.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws