Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Brugse fan uit Spanje oogst niets dan lof met machtig kunstwerk over Club Brugge

Jan heeft een Club Brugge zwembad

Fans van Club Brugge steken doorgaans hun liefde voor Blauw-Zwart niet onder stoelen of banken. Vraag dat maar aan Jan en Martine Aernouts, twee diehard Club-fans die tegenwoordig voor Ivan Leko & co supporteren vanuit Spanje. BlauwZwartFans legde zijn oor te luister bij Jan, die samen met zijn vrouw en een goeie vriend een “Club Brugge zwembad” creëerde. Uiteraard kon een fotocompilatie van al dat moois niet ontbreken.

“Als rasechte Antwerpenaren zijn we al ons hele leven supporter van Club Brugge. Ikzelf vanaf de periode Lotte Lambert, Johnny Thio en Pierre Carteus. Mijn vrouwtje Martine vanaf de periode Mario Stanic en Robert Spehar. Dit jaar hebben we spijtig genoeg ons abonnement niet verlengd omdat we overwinteren in het Spaanse Benijofar (Alicante, nvdr) en dit voor een langere periode. Tijdens de renovatie van ons zwembad is een beetje als grap het idee ontstaan om er een Club Brugge logo in te plaatsen. Peter – een handige vriend – beaamde dat dit mogelijk was en heeft ons geholpen met de verwezenlijking ervan. In België heeft hij een levensgrote fotoposter van het Club Brugge logo laten maken en deze mij cadeau gedaan voor Kerstmis hier in Spanje.”

“En toen is het allemaal begonnen… We zijn naar een steenfabrikant op zoek gegaan en kochten er glasmozaïektegels in het blauw, zwart, wit en goud. Daarna moesten de glasmozaïektegels stuk per stuk op het Club-logo ingepast worden. Het op maat snijden ervan was een echt huzarenstukje dat diende te gebeuren met een speciale glassnijtang. Mijn vrouwtje is er 3 weken mee bezig geweest om elk stukje in de juiste vorm te knippen. Meermaals bleef er een stukje glas in haar vingers steken. Een pijnlijke affaire! Nadien werd het logo in het zwembad geplakt met speciale lijm. Een paar uur laten drogen, water in het zwembad en klaar was kees!”

“Ik ben echt fier op de verwezenlijking en wil mijn vrouwtje Martine en vriend Peter nogmaals bedanken voor hun hulp! De reacties van de Brugse fans zijn overweldigend: “Top, je mag mijn zwembad ook zo komen maken”, “Heb je een B&B? Dan kom ik af”, “Mogen er supporters komen zwemmen als ze in de buurt zijn?”, “De spelers kunnen komen keuren bij de volgende stage in Spanje”,… Allemaal toffe, leuke reacties. Bij deze dan ook een welgemeende dank u wel aan alle supporters van Club Brugge! Blauw-Zwart, de kleuren van ons hart. Voor altijd.”

Club-fans Jan & Martine

Glasmozaiëk Club Brugge

  Road to Club Brugge zwembad (2)

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws