Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Bondscoach Martinez heeft al meteen een verrassing in petto voor Limbombe’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

Van de Brugse kanshebbers – Vanaken, Mechele, Limbombe – werd uiteindelijk alleen laatstgenoemde geselecteerd voor de oefenmatch van de Rode Duivels tegen WK-ganger Saudi-Arabië. Bondscoach Roberto Martinez wil van de gelegenheid gebruikmaken om één en ander uit te testen. 

Zo kan Limbombe zijn debuut maken bij de nationale ploeg. Volgens Het Nieuwsblad zal de Brugse linkerflank zelfs meteen een verrassende basisplaats krijgen. Martinez vertelde op zijn persconferentie namelijk dat Jordan Lukaku niet fit is, waardoor de linksback van Lazio Roma vroeger dan gepland terugkeert naar Italië.

Normaal gesproken zou de broer van Romelu Lukaku een basisstek krijgen tegen Saudi-Arabië, maar die plannen kunnen dus niet doorgaan. Daardoor is de kans reëel dat Limbombe van bij het begin mag opdraven. De Bruggeling liet naar verluidt ook al een goeie indruk op training na.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws