Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(BEELDEN) – Club-fans spuwen hun gal na wangedrag van Cercle-aanhang: “Bende profiteurs”

Fans van Cercle Brugge vernielen het veld en de doelen op Jan Breydel

Cercle Brugge heeft zich zaterdagavond verzekerd van een plekje in 1A voor voetbalseizoen 2018-2019. In een thriller tegen Beerschot Wilrijk viel de beslissing pas in het absolute slot. Een discutabele penalty in de 90ste minuut zorgde namelijk voor een 3-1 overwinning voor onze groene buren. De manier waarop de promotie gevierd werd, deed echter serieus de wenkbrauwen fronsen bij de Brugse aanhang.

Na het laatste fluitsignaal bestormden de supporters van Cercle Brugge massaal het veld op Jan Breydel. Dat alles tot grote woede van de Brugse aanhang, die met lede ogen moest aanzien hoe een gloednieuwe grasmat herschapen werd tot een akker (zie onderstaande foto). Iets wat Club uiteraard allesbehalve graag ziet gebeuren in aanloop naar Play-Off 1. Het feit dat de Vereniging onlangs niet wilde meebetalen aan de aanleg van een nieuw speelveld zorgt alleen maar voor meer frustraties.

Naast het terrein moesten ook de doelen eraan geloven en braken er diverse vechtpartijen uit in de tribunes. Voorts werd er met stenen en stoeltjes gegooid, terwijl een handvol supporters op de parking door hekken probeerde te breken. Op de koop toe werd er schade aangebracht aan verschillende wagens rond het stadion. De hamvraag luidt nu: “Wie gaat dat allemaal betalen?” (lees verder onder de beelden).

Het veld op Jan Breydel ligt er erbarmelijk bij na de festiviteiten van Cercle Brugge

UPDATE 14.00 uur: nog meer beelden opgedoken van vernielzucht bij Cercle-aanhang

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws