Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Anderlecht doet er álles aan om schorsing Trebel terug te dringen, Club-fans fronsen de wenkbrauwen

Passionele Club-fans

Uittredend voorzitter Roger Vanden Stock hekelde enkele jaren geleden in Sport/Voetbalmagazine het feit dat concurrenten als Club Brugge steevast ingingen tegen een schorsingsvoorstel. “Wij zijn één van de weinige clubs die een sanctie aanvaarden. Tegenwoordig gaat iedereen in beroep. Soms denk ik dat wij de witte ridders van het voetbal zijn”, klonk het onder meer. Anderlecht gaat nu echter zelf in de tegenaanval na de schorsing voor Adrien Trebel.

Het Bondsparket eiste maandag een schorsingsvoorstel van 3 wedstrijden voor Trebel, die afgelopen weekend uitpakte met een drieste tackle op Antwerp-winger Stallone Limbombe. RSCA wil zijn sterkhouder echter niet missen tegen én Gent (1 april), én Charleroi (6 april) én vooral Club Brugge (15 april) en gaat dan ook in beroep.

Trebel zal vandaag zelfs de Paars-Witte teambuildingsstage verlaten om zich bij de Geschillencommissie te gaan verdedigen voor zijn rode kaart. De Brugse fans zien de bui al hangen. Zij vrezen dat de schorsing van de 27-jarige middenvelder zal teruggedrongen worden tot 2 speeldagen, waardoor Trebel op speeldag 3 alsnog in actie mag komen tijdens Anderlecht – Club. “Zelfs als we hem maar twee duels missen, is dat een serieuze aderlating voor ons”, citeert Het Nieuwsblad Herman Van Holsbeeck.

UPDATE 13.30 uur: Geschillencommissie heeft besluit genomen over schorsing van Trebel

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws