Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Analisten zijn het roerend eens: “Club beslist zelf of het kampioen wordt”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge begint in een bijzonder gunstige positie aan Play-Off I. Na een ijzersterke reguliere competitie start het immers als leider met zes punten voorsprong op eerste achtervolger Anderlecht. De vijftiende landstitel lijkt dus binnen handbereik.

En daar zijn ook de analisten het roerend over eens. “Club beslist gewoon zelf of het kampioen wordt. Als ze het niveau halen van voor de winterstop, voorzie ik geen enkel probleem”, stelt Eddy Snelders in Het Nieuwsblad.

Ook Eric Van Meir ziet Anderlecht niet meer terugkeren. “Ik heb ondanks die laatste negen op negen nog niets gezien van Anderlecht waarvan ik zeg: Ze kunnen Club nog inhalen.”

“Als Blauw-Zwart thuis niet te kloppen blijkt, zal het moeilijk worden om hen nog bij te halen”, weet ook Philippe Albert in La Capitale. “Ze zullen dan maar één of twee keer op verplaatsing moeten winnen om de kaap van 20 punten te ronden, wat voldoende zou moeten zijn. Anderlecht lijkt tekort te komen voor de titel. Een achterstand van zes punten ophalen in tien wedstrijden, dat is bijna ondenkbaar.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws