Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Zo bewijzen Club-fans dat ze nog volop in de bekerfinale geloven

Club-fans keep the faith

Club Brugge verloor vorige week woensdag de heenwedstrijd in de halve finale van de Croky Cup met 4-1 op het veld van Standard. De terugmatch belooft dan ook een lastige klus te worden, aangezien Blauw-Zwart minstens 3 keer zal moeten scoren om alsnog een tripje richting de Heizel te mogen boeken. Van opgeven is er echter geen sprake in het Brugse kamp.

“Dankzij onze sterke thuisreputatie zijn we nog niet uitgeschakeld. We hebben nog 90 minuten om dit recht te zetten”, aldus Vincent Mannaert. Ruud Vormer sluit zich daarbij aan. “Het zal een heksenketel moeten worden. Niet alleen van de supporters, maar ook van ons. Let maar op, we gaan er vol voor!”

Woorden van onze aanvoerder die niet in dovemansoren zijn gevallen. Ook bij de Blauw-Zwarte aanhang leeft namelijk het gevoel dat het zelfs na de 4-1 pandoering op Sclessin nog mogelijk is om de scheve situatie recht te zetten. Twee dagen voor de bekerreturn tegen de Rouches zijn er zelfs al meer dan 20.000 tickets de deur uit. Ter vergelijking: in de Luminus Arena zijn er slechts 7.000 toeschouwers komen opdagen voor de terugmatch in de halve finale van de Beker van België tussen KRC Genk en KV Kortrijk.

Het moge duidelijk zijn: voor een mirakel avond moet en zal Jan Breydel donderdagavond kolken als nooit tevoren! Wie nog geen kaartje heeft aangeschaft, kan dat al vanaf €10 doen via tickets.clubbrugge.be

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws