Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Welke Club-spelers komen in aanmerking voor de Rode Duivels? Martinez geeft antwoord

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

In zijn eerste anderhalf jaar als bondscoach van de Rode Duivels riep Roberto Martinez nog maar één keer een speler van Club Brugge op: de last minute-selectie van Timmy Simons voor de match tegen Estland in november 2016. Mogelijk komt daar binnenkort verandering in, want dit seizoen hebben een aantal jongens zich in de kijker gespeeld.

De uitstekende vorm van Club is ook de Spanjaard niet ontgaan en hij volgt ook een aantal spelers van nabij. “Club Brugge heeft een aantal spelers die het goed doen. Hans Vanaken maakt al enkele maanden indruk, zelfs al van eind vorig seizoen. Dion Cools haalt een hoog niveau, ook bij de U21”, vertelt hij aan Proximus Sports.

“Er zijn nog Brandon Mechele, Anthony Limbombe… Er is veel talent. Tegen Saoedi-Arabië zullen we een aantal nieuwe gezichten oproepen om te zien hoe we de laatste plekjes in de WK-selectie zullen invullen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws