Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer wordt hoorndol: “We blijven dingen verkeerd doen”

Interview Ruud Vormer (Club Brugge - Zulte Waregem)

Het perfecte rapport van Club Brugge in het Jan Breydelstadion is niet meer, want het raakte tegen Sporting Charleroi niet verder dan een gelijkspel. Een spectaculaire partij eindigde op 3-3, maar dat heeft Club vooral aan zichzelf te wijten.

“Het is ongelooflijk dat we deze match niet wonnen. We scoren zelf vlot, maar kregen er weer drie binnen”, baalt Ruud Vormer bij Voetbalkrant. “We moeten opnieuw naar de beelden kijken om te zien wat er mis liep. Ik heb er geen verklaring voor.”

“Als je altijd vier goals moet maken om te winnen, is het moeilijk. Die gesprekken? We praten veel, maar blijven kleine dingen verkeerd doen. Het zit niet mee, als we deze match voor Nieuwjaar speelden, werd het weer 5-1 en wonnen we makkelijk. Een dip? Wat is dat toch met die dip van jullie? Neen, dit is geen dip. We kunnen niet constant pieken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws