Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer komt met schitterend nieuws voor Club Brugge

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ruud Vormer stond de voorbije dagen volop in de spotlights, want woensdag mocht hij na een ijzersterk 2017 de Gouden Schoen in ontvangst nemen. Dat zorgde meteen ook voor heel wat speculatie over zijn toekomst, want het is de laatste jaren bijna traditie dat de Gouden Schoen de zomer nadien een mooie transfer maakt.

Bij Club zouden ze geïnteresseerde clubs echter voor willen zijn door de aanvoerder een contractverlenging voor te schotelen. “Er verandert nu niets: gewoon blijven werken om kampioen te worden. Ik sta open voor een contractverlenging. Ik heb het hier enorm naar m’n zin in België, zowel op als naast het veld. Bovendien kan je in het buitenland zomaar op de bank terechtkomen. Dat heb ik al eens meegemaakt bij Feyenoord en hoeft niet opnieuw te gebeuren”, vertelde hij vrijdag op een persconferentie.

Voorlopig is Vormer echter alleen maar bezig met de titel. “Ik hoop dat er geen gemakzucht in de ploeg kruipt, want het is nog een lange weg. We moeten blijven vlammen”, waarschuwt de Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws