Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vormer grijpt in na nieuwe nederlaag: “Ik kom wel met iets”

Ruud Vormer (Club Brugge - Charleroi)

De bekerfinale lijkt momenteel ver weg, nadat Club zijn heenwedstrijd in de halve finale met 4-1 ging verliezen op het veld van Standard. Het is de tweede nederlaag op rij en Ruud Vormer ziet stilaan een probleem bij Club. De aanvoerder wil dan ook meteen ingrijpen.

“We worden uitgedaagd en dat is nieuw. Dat was zo na de Europese uitschakeling, maar nu is het al een hele tijd geleden. De kopjes staan niet meer in dezelfde richting”, trekt hij in Het Laatste Nieuws aan de alarmbel. “Straks ga ik er op de bus eens goed over nadenken en dan kom ik wel met iets. In ieder geval moeten we morgen (vandaag, red.) samenzitten. Meer dan de normale debriefing, inderdaad. We zitten niet meer op één lijn. Niet iedereen wil hetzelfde.”

“Misschien moeten we compacter spelen. Maar als je hoog druk wil zetten, moet iedereen wel meedoen. Nu heb ik het gevoel dat de verdedigers achteruit lopen omdat ze bang zijn om in hun rug gepakt te worden. Of we een defensief probleem hebben? Dat denk ik wel, ja. Kijk maar hoeveel goals we tegen krijgen. Hoe we dit oplossen? Dat weet ik niet. Daarom moeten we snel de koppen bij elkaar steken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws