Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO’S) – Gewezen Club-doelmannen gaan over de tongen: de ene top, de andere flop

Ryan is de held bij Brighton, Butelle de schlemiel bij Angers

Club Brugge kende dit seizoen al heel wat problemen met zijn doelmannen, maar ook elders is het niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Vraag dat maar aan Ludovic Butelle. Uitgerekend het sluitstuk dat onlangs nog voor stabiliteit zorgde bij Blauw-Zwart leidde een ruime nederlaag van Angers in. Mathew Ryan was dan weer de held bij Brighton & Hove Albion.

Angers verkeert in volle degradatiestrijd en heeft elk punt broodnodig. In de thuiswedstrijd tegen AS Monaco ging het echter al snel fout. Na tien minuten voetballen sloeg Butelle het leer per abuis in zijn eigen doel. Uiteindelijk zouden de Monegasken met 0-4 gaan winnen bij de nummer 17 uit de Ligue 1.

In de Premier League is het voor promovendus Brighton zaak om zo ver mogelijk boven de degradatieplaatsen te kamperen. José Izquierdo zorgde voor de fantastische 0-1, maar Xherdan Shaqiri hing de bordjes weer in evenwicht. In de laatste minuut kreeg Charlie Adam de ultieme kans om Stoke City naast Brighton te schieten in het klassement, maar daar wilde Ryan niet van weten. Onderstaand de beelden.

Butelle gaat pijnlijk in de fout

Ryan is de held bij Brighton

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws