Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Simons heeft eerste uitdaging na zijn profcarrière beet

Timmy Simons interview

Op het gala van de Gouden Schoen bevestigde Timmy Simons dat hij aan zijn laatste seizoen als profvoetballer bezig is. De kans is groot dat ons Club-icoon daarna een job op Jan Breydel krijgt, maar onze 41-jarige middenvelder zal ook bij Eleven Sports aan de slag gaan.

Televisiezender Eleven Sports heeft via een officieel persbericht laten weten dat het de exclusieve uitzendrechten van de Bundesliga verworven heeft. Zo mag het sportkanaal voortaan naast de Italiaanse en Spaanse ook de Duitse competitie uitzenden.

Het meest interessante nieuws daarbij is echter dat Timmy Simons aangesteld wordt als Eleven-expert van de Bundesliga. Zijn gedetailleerde jobinvulling is nog niet duidelijk, maar wellicht gaat de Bruggeling als analist en/of (co-)commentator aan het werk. Simons voetbalde zelf van 2010 tot 2013 bij FC Nürnberg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws