Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

(VIDEO) – Izquierdo treft alweer heerlijk raak in de Premier League

Ruud Vormer werd deze week dan wel bekroond met de Gouden Schoen, maar dat betekent niet dat de oude Schoen van plan is om uit beeld te verdwijnen. José Izquierdo lijkt in de Premier League helemaal te ontploffen. Nadat hij vorige week al knap raak trof namens Brighton tegen West Ham was het vandaag opnieuw prijs tegen Stoke City.

De Colombiaan baande zich met een dubbele één-twee een weg door de verdediging van de tegenstander en werkte vervolgens ook nog knap af. Xherdan Shaqiri zorgde vervolgens voor de gelijkmaker en in de absolute slotminuut leek Charlie Adam voor een driepunter voor Stoke City te zorgen, maar Mathew Ryan kroonde zich tot de penaltyheld van dienst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws