Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Verhaeghe zet De Bilde op briljante wijze op zijn plaats na kritiek op Vormer

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

Ruud Vormer won deze week de Gouden Schoen, hoewel enkele analisten het hem niet leken te gunnen. Zo pakte Gilles De Bilde uit met de opmerkelijke uitspraak dat hij Vormer geen drie punten gegeven had omdat hij hem geen ‘wow-speler’ vindt. De ex-speler van Anderlecht krijgt nu echter lik op stuk van Bart Verhaeghe.

“Ik denk dat de statistieken voor zich spreken. Dat zijn de beste van de competitie”, vertelde Verhaeghe vandaag op een persconferentie voor de Gouden Schoen. “Daar is Vormer trots op, daar zijn wij trots op.”

“Ruud heeft ook een heel gave traptechniek. Ik ga heel dikwijls naar de training. Dan bewonder ik hoe consistent zijn vrije trappen en corners juist geplaatst zijn. Dat wow-gevoel had ik niet bij de traptechniek van Gilles De Bilde.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws