Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt ziet 2 uitblinkers bij Club: “Hij mag nu wel eens opgeroepen worden bij de Rode Duivels”

Peter Vandenbempt (analist)

Club Brugge geraakte afgelopen weekend niet verder dan een 2-2 gelijkspel in een spectaculaire wedstrijd met drie penalty’s tegen KRC Genk. Peter Vandenbempt vindt echter niet dat Blauw-Zwart zich ondanks een magere 7 op 18 zorgen moet beginnen maken.

“Ik zal hetzelfde antwoorden als de voorbije weken: er zijn twee redenen waarom Club zich voorlopig geen zorgen moet maken. Ten eerste omdat de concurrentie ook niet kan winnen. Het is ongelofelijk: Club pakt na Nieuwjaar 7 op 18 en toch is zijn voorsprong nog altijd intact”, klinkt het bij Sporza.

Bovendien ziet Vandenbempt dat het spel van de manschappen van Ivan Leko er op offensief vlak niet bepaald op achteruit gegaan is. “Ten tweede: het voetbal van Club is nog altijd goed, tot heel goed zelfs. De wedstrijden van Club Brugge zijn hoogst aantrekkelijk, ook die tegen Genk. Met vooral Hans Vanaken in topvorm, zeer efficiënt ook. En Anthony Limbombe: ik vind dat die straks toch wel eens opgeroepen mag worden voor de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Saudi-Arabië.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws