Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vandenbempt komt met pijnlijke bijnaam voor Brugse doelman

Peter Vandenbempt (analist)

Vladimir Gabulov kon in zijn eerste 5 matchen bij Club Brugge allerminst overtuigen. Ook tijdens het 3-3 gelijkspel van afgelopen zondag tegen Charleroi zag de 34-jarige Rus er niet altijd even goed uit. Peter Vandenbempt noemt onze winteraanwinst zelfs “Vladimir Grabbelov” in zijn tweewekelijkse column voor Sport/Voetbalmagazine.

“Op Antwerp straalde hij rust uit en tegen KV Oostende had hij een paar goeie reddingen, maar met de wedstrijd is Vladimir Gabulov minder overtuigend. De nochtans ervaren Rus oogt stilaan onzeker en vooral roestig en weinig soepel. Het tweede tegendoelpunt tegen Charleroi was simpelweg technisch slecht gedaan op een houdbare bal.”

“De offensieve weelde verdoezelt vooralsnog de defensieve instabiliteit (behalve in Luik) en de doelman is maar een deel van het aanslepende probleem. Maar coach Ivan Leko moet er toch een punthoofd van krijgen, opnieuw staat hij voor de keuze: Gabulov nog vertrouwen geven of met Vermeer dit seizoen een vijfde doelman opstellen. De Nederlander weet het wel: zijn tijd is gekomen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws