Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Vanaken laat zich uit over vertrek bij Club Brugge

Vormer - Vanaken (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge beleeft qua resultaten de jongste weken wel een moeilijke periode, maar Hans Vanaken verkeert nog altijd in bloedvorm. De spelmaker scoort aan de lopende band en klopt alsmaar nadrukkelijker op de deur van de nationale ploeg. Mogelijk wacht hem straks een mooie transfer.

“Dat kan, we zien wel”, zegt Vanaken daarover in La Capitale. “Wat ik wil zeggen is dat ik me goed voel in Brugge, zowel op het veld als in mijn privéleven. Als ik moet vertrekken, zal het alleen naar het buitenland zijn, en niet naar een exotische club die ik alleen kies voor het geld.”

Ook bij de nationale ploeg wordt hij alsmaar vaker genoemd. “Het zou een eer zijn om opgeroepen te worden, maar de concurrentie op mijn positie is enorm. Er zijn spelers van wereldklasse en dan zijn er nog anderen zoals Praet of Musonda die net zoals ik niet eens opgeroepen worden. Misschien ben ik op het verkeerde moment geboren? Maar het feit dat Martinez mijn prestaties volgt, is al een hele eer.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws