Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Van der Elst geeft aan waarom Club-fans niet moeten wanhopen na nederlaag op Standard

Franky Van der Elst (analist)

Club Brugge verloor woensdagavond zijn heenwedstrijd in de halve finale van de Croky Cup met 4-1 op het veld van Standard en dus wordt de finale halen een bijzonder moeilijke opdracht. Moeilijk, maar lang niet onmogelijk, zo benadrukt ook Franky Van der Elst.

De Fox verwijst op Twitter fijntjes naar een wedstrijd die hij zelf nog speelde tegen de Rouches. In 1998 versloeg Club met Van der Elst in de ploeg Standard in de kwartfinale van de beker met 5-1 op Jan Breydel, na doelpunten van Borkelmans (2x), Verheyen, Vermant en Anic.

En dat was lang niet de enige keer dat Club in eigen huis de vloer aanveegde met de Luikenaars. Dit seizoen werd het in augustus in de competitie nog 4-0 en er is natuurlijk die legendarische 7-1 uit het kampioenenseizoen 2015/2016. De strijd is dus zeker nog niet gestreden…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws