Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Uitstekend nieuws over twijfelachtige sterkhouders voor clash op Sclessin

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge krijgt zondag de kans om revanche te nemen op Standard, nadat het enkele weken geleden op Sclessin met 4-1 ging verliezen en zo de bekerfinale zag wegglippen. Bovendien moet Blauw-Zwart nog eens winnen na een drie op twaalf in de competitie.

Ivan Leko kan in Luik nog altijd niet rekenen op de geblesseerden Poulain, Decarli en Vossen. Ook Scholz ontbreekt door een lichte blessure. Nakamba is geschorst nadat hij tegen Genk zijn vijfde gele kaart pakte. Tijdens de week was er twijfel of Vormer en Clasie fit zouden raken, maar het Nederlandse duo zit gewoon in de selectie en wordt in de basis verwacht.

Selectie Club Brugge voor competitiematch op Standard

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Cools, Tomecak, Denswil, Mechele, Mitrovic, Masovic en Touba
Middenvelders: Simons, Clasie, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Diaby, Limbombe en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws