Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tegenvaller: Leko moet twee titularissen missen tegen Waasland-Beveren

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

Club Brugge heeft er enkele mindere weken opzitten, met gelijke spelen tegen Antwerp en Charleroi, een competitienederlaag in Gent en de uitschakeling in de beker door Standard. Op het veld van Waasland-Beveren krijgt Club de kans om zich te herpakken, maar Ivan Leko moet het wel zonder enkele vaste waarden doen.

Net als de vorige weken liggen Benoit Poulain en Saulo Decarli nog in de lappenmand. Zij krijgen daar het gezelschap van Abdoulay Diaby, die door een lichte kwetsuur verstek moet laten gaan voor de verplaatsing naar de Freethiel. Dion Cools is er dan weer niet bij door een schorsing. Leko moet dus twee extra basispionnen missen, maar ziet wel Emmanuel Dennis, tegen Standard nog geschorst, en Lior Refaelov, na een blessure, terugkeren.

Selectie Club Brugge voor de competitiematch op Waasland-Beveren

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Hubert
Verdedigers: Denswil, Mechele, Scholz, Mitrovic, Tomecak en Touba
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Limbombe en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws