Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Tegenvaller! Club Brugge ziet na Vossen nóg een speler minstens tot Play-Off 1 uitvallen

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

In vergelijking met voorgaande seizoenen bleef Club Brugge in jaargang 2017-2018 eerder gespaard van blessures. In aanloop naar het absolute hoogtepunt van de Jupiler Pro League zit de Brugse ziekenboeg echter met drie langdurig afwezigen: Saulo Decarli, Jelle Vossen en nu ook Benoît Poulain.

Van Decarli weten we dat hij na zijn peesoperatie niet meer in actie zal komen dit seizoen. Vossen hoopt nog een wedstrijdje mee te kunnen pikken in de reguliere competitie, maar onze spits beseft tegelijkertijd dat hij zijn geteisterde enkel best kan laten rusten tot de start van de Play-Offs.

Voorts zal ook Poulain de matchen tegen Standard, Kortrijk en Sint-Truiden sowieso aan zich voorbij moeten laten gaan. Zelfs de eerste wedstrijd(en) van Play-Off 1 zijn volgens Het Nieuwsblad geen garantie. Onze Fransman viel eind januari uit tegen KV Oostende met een nieuwe blessure aan de adductoren. Aanvankelijk leek de schade mee te vallen, maar intussen is duidelijk dat het om een complexe kwetsuur gaat.

Club wil geen enkel risico nemen met zijn blessuregevoelige sterkhouder en heeft daarom beslist om de centrale verdediger pas te laten opdraven als hij volledig pijnvrij is. In het begin van dit seizoen stond Poulain ook al twee maanden aan de kant met een gelijkaardig letsel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws