Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Standard-aanhang roept massaal “vendu”, Club-fans reageren op ludieke wijze

Club-fans en vlaggen (Club Brugge - Standard)

De topper van de 28ste speeldag tussen Standard en Club Brugge eindigde op een 1-1 gelijkspel. Achteraf ging het vooral over de scheidsrechterlijke beslissingen van Alexandre Boucaut en zijn assistenten. De Luikse aanhang voelt zich serieus tekortgedaan.

Eerlijk is eerlijk, zowel het doelpunt van Carcela als dat van Dennis hadden afgekeurd moeten worden door Boucaut & co. Terwijl de Rouches scoorden uit meters buitenspel, ging er aan het Brugse doelpunt een duwfout vooraf.

Toen Dennis echter de 1-1 op het bord zette, reageerde Sclessin met “vendu vendu vendu”-spreekkoren. De supporters van Standard suggereerden daarmee dat de match “verkocht” zou zijn. Nogal hypocriet natuurlijk als je zag op welke manier het openingsdoelpunt tot stand was gekomen. De Brugse aanhang laat het niet aan zijn hart komen en zet de Rouches op hun plaats.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws