Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Sporza ziet opvallende Man van de Match tijdens Club Brugge – Genk

Limburg On Tour (Club Brugge - Genk)

Club Brugge heeft zaterdagavond voor de vierde keer op rij punten laten liggen. Na de nederlaag bij AA Gent (2-0) en gelijke spelen tegen Charleroi (3-3) en Waasland-Beveren (1-1) eindigde ook de thuismatch tegen KRC Genk in een 1-1 draw.

In een aangenaam kijkstuk voor de neutrale voetballiefhebber vergat Club nog maar eens om zijn kansen af te maken. Zowel Wesley Moraes als Abdoulay Diaby lieten immers een dot van een kans onbenut. Al moet het gezegd dat Genk aan de overkant eveneens een doelpunt liet liggen na een gemiste strafschop van Karelis.

Door een viertal goeie individuele prestaties was het voor Sporza niet evident om een Man van de Match aan te duiden. En zo viel scheidsrechter Bram Van Driessche die eer te beurt. De vervanger van de licht geblesseerde Sebastien Delferrière maakte duidelijk indruk op de sportsite van de VRT. “Tussen enkele opvallende individuele prestaties door – en dan denken we aan Pozuelo, Vanaken, Vukovic en Limbombe – was scheidsrechter Van Driessche uitstekend. De man floot foutloos”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws