Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Simons en Van der Elst geven kritische analist lik op stuk: “Hij zou héél blij geweest zijn met Vormer achter hem”

De Bock - Denswil - Vossen - Vanaken - Vanlerberghe - Vormer - Simons - Decarli (Club Brugge - Sint-Truiden)

Woensdag wordt de Gouden Schoen opnieuw uitgereikt en het heeft er alle schijn van dat Ruud Vormer de opvolger van José Izquierdo zal worden. De aanvoerder van Club Brugge is de absolute topfavoriet, maar toch blijken er nog mensen te zijn die niet overtuigd zijn van zijn kwaliteiten.

Zo verkondigde analist en ex-Gouden Schoen Gilles De Bilde vorige week nog dat hij Vormer niet op één zette omdat hij hem geen ‘wow-speler’ vindt. Timmy Simons geeft hem echter lik op stuk. “Ik denk dat De Bilde in zijn tijd héél blij zou geweest zijn met iemand als Vormer achter zich. Iemand met zó’n geweldige traptechniek… Ik zeg dat je altijd respect moet hebben voor iemands kwaliteiten. Je kan van iedereen zeggen: ‘Hij kan dit of dat niet.’ Maar wat Vormer kan, is wel top”, zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Ook Franky Van der Elst wijst De Bilde terecht. “Hij gaat meer uit van het artistieke, het mooie. Dat is ook een manier om ernaar te kijken, maar uiteindelijk gaat het toch om wat je presteert. Hoe belangrijk je voor de ploeg bent. En Vormer ís belangrijk, zelfs los van zijn goals en assists.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws