Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Scoor vandaag een selfie of handtekening van onze kersverse Gouden Schoen

Ruud Vormer high-fives (Club Brugge - Sint-Truiden)

Ruud Vormer is van de huidige spelerskern dé verpersoonlijking van Club Brugge. Onze 29-jarige middenvelder gaat altijd voorop in de strijd en opgeven staat niet in zijn woordenboek. Woensdagnamiddag kan je de publiekslieveling van Jan Breydel in levende lijve ontmoeten. 

Wil jij graag een handtekening van Vormer of een selfie met de kersverse Gouden Schoen? Ga dan vandaag langs in het Proximus Center in de Steenstraat in Brugge. Van 14 uur tot 15 uur zit de aanvoerder van Club Brugge, mét de Gouden Schoen aan zijn zijde, klaar voor een handtekeningen- en fotosessie 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws