Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OUCH! De Standaard zet duizenden mensen op het verkeerde been bij berichtgeving over Gouden Schoen

Ruud Vormer blauwe schoen

De Gouden Schoen werd woensdagavond zoals verwacht een prooi voor Ruud Vormer. Al was dat vlak na de uitreiking blijkbaar niet voor iedereen even duidelijk. Zo ging De Standaard pijnlijk de mist in bij zijn berichtgeving over de winnaar.

Wie niet live naar de uitzending aan het kijken was en het pushbericht van de krant zag, zal zich toch even in de haren gekrabd hebben. De krant stuurde namelijk volgend bericht naar de telefoon van duizenden mensen: “Youri Tielemans (Club Brugge) wint de Gouden Schoen. Hij laat Anderlecht-spelers Dendoncker en Tielemans achter zich.”

Zo’n pushbericht is uiteraard onomkeerbaar en dus heerste er toch verwarring bij wie de uitzending gemist had. Gelukkig hadden de andere media hun werk wél goed gedaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws