Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest tegen Waasland-Beveren voor deze doelman’

Ivan Leko met fluitje

Club Brugge staat zondagnamiddag voor de lastige verplaatsing naar het Waasland-Beveren van Sven Vermant. De revelatie uit de Jupiler Pro League mag nog altijd dromen van een plaatsje in Play-Off 1 en zou de leider maar wat graag kloppen op de Freethiel. Blauw-Zwart hoopt dan weer opnieuw defensieve stabiliteit te vinden.

Leko kan tegen Waasland-Beveren niet rekenen op centrale verdedigers Decarli en Poulain. De algemene verwachting is dat onze coach net zoals in de bekermatch tegen Standard het vertrouwen geeft aan het trio Mitrovic – Mechele – Scholz.

In het middenveld zal Tomecak normaal gesproken de schorsing van Cools opvangen, terwijl Dennis wellicht nog eens zijn kans krijgt om een spitsenduo te vormen met Wesley. Diaby moet immers licht geblesseerd afhaken.

Tussen de Blauw-Zwarte palen behoudt Leko volgens onze informatie het vertrouwen in Vermeer. De huurling van Feyenoord zag er afgelopen donderdag niet goed uit bij het tegendoelpunt van Sa, maar groeide naarmate de wedstrijd vorderde tegen de Rouches.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen Waasland-Beveren

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Scholz – Tomecak, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws