Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Opstelling Club Brugge: ‘Leko kiest tegen KRC Genk voor dit spitsenduo’

Ivan Leko arriveert op Jan Breydel

Als Club Brugge vanavond niet verliest tegen Genk, is het na amper 27 speeldagen al zeker van Europees voetbal. Sinds vorig seizoen krijgt de winnaar van de reguliere competitie immers een ticket voor de derde voorronde van de Europa League. Als Blauw-Zwart na de Play-Offs in de top twee eindigt, speelt het minstens de voorrondes van de Champions League. Bovendien kan Club de rivaal uit Anderlecht vanavond op maar liefst 16 (!) punten achterstand zetten. Met andere woorden: meer dan genoeg motivatie om de ploeg van Clement straks met lege handen huiswaarts te sturen. 

Leko kan tegen Genk niet rekenen op een viertal geblesseerden: Decarli, Poulain, Vossen en Clasie. Aangezien Club weinig weggaf op het veld van Waasland-Beveren, is de kans groot dat onze coach vasthoudt aan de driemansdefensie Mitrovic – Mechele – Scholz. Vermeer mag dan weer blijven staan tussen de Blauw-Zwarte palen.

In het middenveld moet een centrale as met Nakamba, Vormer en Vanaken opnieuw voor meer evenwicht in de ploeg zorgen, terwijl Cools en Limbombe gevaar op de flanken kunnen creëren. Voor doelpunten rekent Leko volgens Het Laatste Nieuws op het spitsenduo Wesley – Dennis. Diaby is hersteld van zijn blessure, maar mogelijk start hij uit voorzorg op de bank tegen de Limburgers.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge tegen KRC Genk

Vermeer – Mitrovic, Mechele, Scholz – Cools, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe – Wesley en Dennis

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws