Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Oproep voor Leko: “Club heeft hem niet nodig op die positie”

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Nadat er verloren werd op AA Gent en Standard worden er door sommigen toch weer twijfels geplaatst achter de dominantie van Club Brugge. Vooral de vele tegendoelpunten van de laatste weken baren velen zorgen. Hugo Broos ziet alvast een eenvoudige oplossing voor Ivan Leko.

“Club moet terugvallen op de basisploeg die voor Nieuwjaar zulke goeie resultaten haalde. Dat is gewoon met vijf achterin en Nakamba ervoor. Hij moet áltijd spelen – ik begrijp niet waarom men daar plots Clasie zet. Hij kan beter voetballen dan Nakamba, maar is geen balveroveraar. Dankzij Nakamba was er evenwicht. Club heeft Clasie niet nodig op die positie”, stelt de ex-trainer van Blauw-Zwart in Het Laatste Nieuws.

“Ook moeten ze niet met vier verdedigers gaan spelen, al is het logisch dat je daar bij stilstaat wanneer je tien tegengoals slikt. Vergeet niet wat er voor Nieuwjaar is geweest. Alles omkeren, is geen goed idee. Veel kan opgelost worden als men teruggrijpt naar de succesformule van de heenronde.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws