Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ook na Club-Standard weer kritiek op Brugse fans: “Onaanvaardbaar, hebben geen plaats in een stadion”

Club-fans vieren (Club Brugge - Gent)

De voorbije week kregen de supporters van Club Brugge al de nodige kritiek te verwerken. Het begon na de wedstrijd tegen Charleroi, waarin enkelen oerwoudgeluiden richting Charleroi-speler Francis N’Ganga geroepen hadden. Ook op de Gouden Schoen waren velen niet opgezet met de lawaaierige Club-supporters in het publiek. En na de partij tegen Standard was het opnieuw prijs.

Dit keer is het Paul-José Mpoku die de fans van Blauw-Zwart onder vuur neemt. In een tweet beweert hij ook racistisch aangepakt te zijn door het thuispubliek. “Bedankt aan de Standard-supporters voor de steun en de sfeer tijdens de wedstrijd. Ook aan het Brugse publiek, ook al hebben sommige mensen geen plaats in een voetbalstadion”, schrijft hij.

“Ik hoop dat de mensen op hoge posities stilaan wakker worden. Oerwoudgeluiden moeten aanhoren bij het verlaten van het veld, dat vind ik onaanvaardbaar. Ik ben niet de eerste speler die daar het slachtoffer van is geworden, maar ik hoop wel dat ik één van de laatsten ben.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws