Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Club Brugge ziet in het absolute slot van de mercato nog een aanvaller vertrekken

Fiere Club-fans (Club Brugge - Antwerp)

Bij Club Brugge bleef het gisteren op de laatste dag van de wintertransferperiode nog vrij rustig. Blauw-Zwart had zijn huiswerk de voorbije weken immers al goed gedaan, waardoor er geen spelers meer gekocht hoefden te worden. Er werden wel nog enkele uitgaande transfers gedaan.

Nadat eerder op de dag Niels Verburgh al verhuurd werd aan Waasland-Beveren, nam Club in de laatste minuten van de mercato ook nog afscheid van een speler. Fran Brodic vond immers onderdak in Italië. Hij gaat er in de derde klasse voor Catania spelen.

De Siciliaanse club huurt Brodic tot het einde van het seizoen. Bij Catania moet de Kroatische spits eindelijk zijn carrière lanceren, nadat uitleenbeurten aan Antwerp en Roeselare eerder al weinig succes brachten.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws