Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Nederlanders waarschuwen Vermeer: “Dan kom je niet meer van de bank af”

Blue Army vlaggen (Club Brugge - Antwerp)

Na enkele weinig overtuigende prestaties van Gabulov kreeg donderdag Kenneth Vermeer zijn kans in de bekermatch tegen Standard. Het debuut van de Nederlander was er echter eentje om snel te vergeten, want al na vijf minuten ging hij onder een hoekschop door, waardoor Club meteen 0-1 achterstond en een comeback mocht vergeten. In Nederland zijn ze niet meteen verbaasd over het foutje van de ex-doelman van Ajax en Feyenoord.

“Hoge ballen zijn zijn zwakke punt”, weet René van der Gijp in Voetbal Inside. “Hij heeft goede reacties en reflexen. Vermeer kan voetballen, maar hoge ballen pakken, kan hij niet. Vermeer is niet zeker en hij staat in de drukte.”

Desondanks leek Ivan Leko wel het vertrouwen te behouden in Vermeer. De trainer vertelde na de wedstrijd dat hij Vermeer ‘goed’ vond. “Maar dit moet je niet nog eens doen anders vlieg je naar ‘het bankie’. Dan kom je er niet meer van af”, waarschuwt Van der Gijp wel.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws