Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mooi! Club-fans laten hun ploeg niet vallen na pandoering in Luik

Blue Army vlaggen (Club Brugge - Antwerp)

Nadat Club Brugge vorig weekend op het veld van AA Gent al een eerst nederlaag sinds lang leed, ging het nu ook in de beker pijnlijk onderuit. Na de 4-1 op Sclessin lijkt het bijzonder moeilijk te worden om de finale nog te halen, maar de supporters van Club blijven pal achter hun ploeg staan.

Op Twitter verwijzen velen naar de Europese confrontatie met Olympique Lyon in de UEFA Cup in 2001. Club won toen na een wervelende partij de heenmatch met 4-1, maar werd alsnog uitgeschakeld nadat het in de terugmatch met 3-0 verloor. Vele fans geloven dat Club tegen de Rouches dat trauma van zich af kan spelen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws