Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mechele beseft: “Daar hebben we het laten liggen”

Mechele en Nakamba (Club Brugge - Standard)

Club Brugge is er niet in geslaagd om de bekerfinale te bereiken. Het won zijn terugmatch in de halve finale tegen Standard wel met 3-2, maar dat was onvoldoende na de 4-1 uit de terugmatch. De ontgoocheling in het Blauw-Zwarte kamp was dan ook groot, ook bij Brandon Mechele.

“Er zat zeker meer in vanavond”, baalt de verdediger op de officiële website. “Eigenlijk geven we het al een beetje weg in de heenwedstrijd, maar het blijft toch jammer. Als je in twee wedstrijden zes doelpunten tegen krijgt, dan is het natuurlijk quasi onmogelijk om je alsnog te kwalificeren. Dat heeft ons in die halve finale tegen Standard de das omgedaan.”

“Nochtans begonnen we heel goed aan deze wedstrijd met een kans voor Nakamba, maar jammer genoeg ging de bal in corner. Bij hun eerste aanval krijgen ze een corner en mag Sa ongehinderd aan de tweede paal binnenkoppen. Dat was in feite al het nekschot. Voor de rest kunnen we ons niks verwijten. Ondanks het irritante spel van Standard, en dan doel ik vooral op hun tijd winnen, hebben we degelijk voetbal gebracht.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws