Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko zit met dubbel gevoel na billijk gelijkspel op Sclessin

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

Club Brugge heeft voor de vierde keer op rij een gelijkspel behaald. Deze keer raakte het niet voorbij Standard. Na twee discutabele doelpunten eindigde de topper van de 28ste speeldag op 1-1. Daardoor bleef Ivan Leko met gemengde gevoelens achter.

“Tot de 1-0 hadden we totale controle over de wedstrijd. Het is jammer dat er dan zo’n ongelukkig doelpunt valt waarbij twee, drie spelers buitenspel staan. In de tweede helft waren we duidelijk de betere ploeg tegen een nochtans sterk Standard”, doet onze trainer zijn verhaal tegenover Sporza.

“We blijven met een dubbel gevoel achter. Enerzijds zijn we tevreden over het voetbal en de spirit die we getoond hebben. Het is ook goed voor de moraal dat we terugkomen na een achterstand. Maar anderzijds is het jammer dat we niet met de drie punten naar huis kunnen, want over de hele match bekeken verdienden we meer”, besluit Leko. Ricardo Sá Pinto vond dan weer dat Standard meer verdiende.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws