Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko wil niets meer zeggen over gevoelig onderwerp: “Voor eens en voor altijd”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge telt ondanks een mindere periode nog altijd 11 punten voorsprong op Charleroi en 13 op Anderlecht. En hoewel Blauw-Zwart heel wat keepersproblemen kende dit seizoen, behaalt het met 29 geïncasseerde doelpunten nog altijd een defensieve bronzen plak. Enkel AA Gent (20) en Charleroi (26) doen op dit moment beter.

Met Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle, Vladimir Gabulov en Kenneth Vermeer heeft Club dit seizoen al een beroep gedaan op maar liefst 5 doelmannen. Toch is dat geen record. In seizoen 2001-2002 stelde Beveren namelijk 6 sluitstukken op.

Na de match tegen Waasland-Beveren ziet het er sterk naar uit dat Ivan Leko voortaan het vertrouwen zal geven aan Vermeer. De vijfvoudige Nederlandse international oogde nog niet altijd even zeker op de Freethiel, maar stopte wel een strafschop van Isaac Kiese Thelin. Bovendien is het logisch dat de huurling van Feyenoord nog matchritme nodig heeft. Vorig seizoen mocht hij immers slechts 1 keer opdraven bij onze noorderburen.

Leko is alleszins niet van plan om nog langer woorden vuil te maken aan de hele keeperskwestie. “Ik heb het voor de wedstrijd tegen Waasland-Beveren ook al gezegd… Ik stop met te spreken over de doelmannen. Voor eens en voor altijd, ik geloof erin dat onze keepers nog punten zullen pakken in belangrijke wedstrijden”, besluit onze coach tegenover Sports Late Night.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws