Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko sluit één wijziging uit: “Dat wordt nooit mijn basisopstelling”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

Club Brugge werd in de voorbije week afgetroefd door AA Gent én Standard en dus stelt ook Ivan Leko zich vragen. Over zijn opstelling bijvoorbeeld, zo schakelde hij in Luik al over naar een opstelling met één spits. Maar één wijziging weigert hij uit te voeren.

Het Laatste Nieuws stelt vast dat Club Brugge vaak iets wist te forceren wanneer het 4-4-2 ging spelen met een ruit op het middenveld. Op die manier kwam het op Antwerp terug tot 2-2 en in Gent kreeg het enkele goede kansen in het slot nadat het op die formatie overgeschakeld was. “Thuis tegen Waregem komen we terug van een achterstand in een 4-4-2 in een ruit, en hetzelfde gebeurt voor de beker in Waregem…”, weet ook Leko.

“Ik weet het, maar het zal nooit mijn basisopstelling worden, want dan moet ik van Limbombe een linksachter maken en dat wil ik niet”, stelt hij echter.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws